Harry Potter and the Chamber of Secrets live in de concertzaal

maandag 08 mei 2017 - 10:40

Nadat de boeken van J.K. Rowling de wereld veroverden, en de verfilming een ongeëvenaarde bioscoop-hit werd, brengt het Rotterdams Philharmonisch Orkest de magie van Harry Potter weer in de concertzaal terug.

Van 31 augustus tot en met 3 september 2017 kunnen kaartkopers die er snel bij zijn Harry Potter and the Chamber of Secrets™ in Concert zien in de Doelen, Rotterdam. Hierbij wordt de film vertoond op een groot scherm onder live begeleiding van het orkest met de magische muziek van John Williams, één van de beroemdste filmcomponisten aller tijden. De kaartverkoop voor Harry Potter in Concert start op 15 mei 2017 om 10:00 uur via rpho.nl/harrypotter.

Vorig jaar bracht het Rotterdams Philharmonisch Orkest de Europese première van Harry Potter in Concert naar Rotterdam met Harry Potter and the Philosopher's Stone™, het eerste deel uit de reeks. De drie uitvoeringen waren binnen 60 uur uitverkocht. Om zo veel mogelijk mensen de kans te geven een voorstelling bij te wonen geeft het orkest nu vier voorstellingen.

In Harry Potter and the Chamber of Secrets, vliegen auto's, vechten bomen terug, en komt een mysterieuze huiself Harry Potter waarschuwen aan het begin van het tweede jaar van zijn reis naar de tovenaarswereld. Dit jaar bij Hogwarts kunnen spinnen praten, schelden brieven je uit, en keren Harry's vrienden zich tegen hem omdat hij, verontrustend genoeg, met slangen kan praten. Van Dueling Clubs tot losgeslagen Bludgers, het is een avontuurlijk jaar, dat een gevaarlijke wending neemt, wanneer er met bloed op de muur wordt aangekondigd: "The Chamber of Secrets has been opened." Om Hogwarts te redden, zullen alle magische vaardigheden en moed van Harry, Ron en Hermione nodig zijn.

Kaarten voor Harry Potter and the Chamber of Secrets In Concert zijn verkrijgbaar vanaf 15 mei, 10.00 uur op www.rpho.nl/harrypotter of via 010-2171717.

do 31 augustus 2017 | 19.30 uur
vr 1 september 2017 | 19.30 uur
za 2 september 2017 | 19.30 uur
zo 3 september 2017 | 13.30 uur

de Doelen Rotterdam

Harry Potter in Concert
Harry Potter and the Chamber of Secrets (Originele versie met Nederlandse ondertitels)
Vertoning op groot scherm
Live begeleiding door het Rotterdams Philharmonisch Orkest
Kaarten: € 79 | € 49 | € 44 | € 39
rpho.nl/harrypotter