Warner Bros. Interactive brengt Fortnite Battle Royale naar retail

donderdag 11 oktober 2018 - 10:01

Warner Bros. Interactive Entertainment en Epic Games gaan de fysieke versie van Fortnite: Deep Freeze Bundle in de markt zetten. De Fortnite: Deep Freeze Bundle verschijnt op 15 november en krijgt een cap van 29,99 euro.

Fortnite is wereldwijd de meest gespeelde digitale game. Consumenten kunnen een gratis versie downloaden en de spelervaring uitbreiden met verschillende digitale aankopen. De fysieke versie bevat de Fortnite Battle Royale-game plus premium content, waaronder de Frostbite Outfit, Cold Front Glider, Chill-Axe Pickaxe, Freezing Point Back Bling en 1,000 V-Bucks. Deze digitale munten kunnen worden gebruikt om in-game items te kopen, zoals outfits en de Premium Battle Pass.

Warner Bros. Interactive Entertainment brengt de game op 15 november uit voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Daarnaast is de bundel ook digitaal te downloaden via de in-game store en de officiële first-party winkels. 

Fortnite is een van de grootste gamesuccessen van het afgelopen decennium. In juli genereerde het spel wereldwijd een miljard dollar omzet. De franchise begon als pc-downoad, maar maakte ook de overstap naar consoles.

Vorige maand maakte ontwikkelaar Epic bekend dat Fortnite wereldwijd 78,3 miljoen maandelijks terugkerende spelers heeft.