Nintendo zet gelimiteerde Switch-bundels rondom Pokémon in de markt

dinsdag 11 september 2018 - 14:46

Op 16 november verschijnen gelimiteerde Nintendo Switch-bundels voor Pokémon: Let’ Go Pikachu! en Pokémon: Let’s Go Eevee. Deze speciale releases bevatten exclusieve hardware en accessoires met het Pikachu- en Eevee-thema.

Nintendo brengt op 16 november twee speciale gelimiteerde Switch-hardware-bundels rond Pokémon uit. De bundels verschijnen tegelijk met de nieuwe Pokémon-games: Let’s Go, Pikachu! en Let’s Go, Eevee!

In de gelimiteerde bundels zit een met silhouetten van Pikachu en Eevee versierd Nintendo Switch-systeem, speciale Joy-Con-controllers in Pikachu- en Eevee-thema, een Nintendo Switch-dock met kleurrijk artwork van Pikachu en Eevee, een Poké Ball Plus-controller en een geïnstalleerde versie van de nieuwe games.

Naast de bekendmaking van de bundels zijn ook nieuwe details over de games onthuld. Tijdens het avontuur kunnen spelers hun partner-Pokémon (Pikachu of Eevee) gebruiken om obstakels te overwinnen met Secret Techniques. Dat zijn vaardigheden die alleen partner-Pokémon kunnen gebruiken, zoals het omkappen van bomen, over water reizen of door de lucht zweven.