Albert Verlinde en Lian Doesburg nieuwe commissarissen MECC Maastricht

woensdag 12 september 2018 - 10:33

MECC Maastricht heeft twee nieuwe leden in haar Raad van Commissarissen (RvC). Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Maastricht heeft Lian Doesburg en Albert Verlinde tot commissaris van MECC Maastricht benoemd.

Met terugwerkende kracht zal de RvC per 1 september 2018 bestaan uit vier leden, voorzitter Jan Lamkin en de leden Marielle Heijltjes, Lian Doesburg RA en Albert Verlinde. Hiermee is de RvC uitgebreid in lijn met de groeiende portefeuille, de verbouwingsplannen en de internationale ambities van MECC Maastricht.

Lian Doesburg is Directeur Accountancy bij ABAB Accountants en Adviseurs voor vestigingen in Waalwijk en Breda. Daarnaast is zij als docent bij AVANS Hogeschool betrokken bij de academie voor Financieel Management (AFM) in ’s-Hertogenbosch.

Albert Verlinde is sinds 2015 Algemeen Directeur van Stage Entertainment Nederland. Als oprichter en eigenaar van Albert Verlinde Entertainment was hij daarvoor al 15 jaar actief als producent van musicals, toneelstukken en theaterconcerten. Albert is daarnaast al 25 jaar werkzaam als televisiemaker.

De benoeming van deze leden komt mede voort uit het vanwege gezondheidsredenen aftreden van Lodewijk van der Grinten.

Op de foto: Lian Doesburg