Bob Savenberg aan de slag als managing director House Of Entertainment

vrijdag 10 augustus 2018 - 11:41

Bob Savenberg wordt vanaf 1 september de nieuwe managing director van het Belgische bedrijf House of Entertainment. Hij volgt Pieter Ramboer op, die intern doorschuift naar de functie CEO.

In een persbericht laat Savenberg weten dat hij ‘veel zin heeft om zijn kennis en ervaring te delen met House of Entertainment’. “De laatste jaren heb ik veel gesprekken gehad met artiesten, en blijkt dat er meer dan ooit nood is aan professionele en vooral eerlijke begeleiding. Ik stond verstomd van de verhalen over managers die moeilijk bereikbaar zijn, of zo goed als geen langetermijnplan hebben.”

Savenberg wil het boekingskantoor van House Of Entertainment uitbreiden en de managmentpoot verder ontplooien. Ook staat er een nieuwe unit in Brussel in de planning.

CEO en mede-eigenaar Pieter Ramboer: Samen met Bob gaan we de bestaande verhalen verder uitdiepen en willen we als bedrijf groeien. Dankzij zijn ervaring, zijn kennis en het netwerk dat hij meebrengt, is Bob een enorme meerwaarde voor ons bedrijf. Als managing director zal hij, samen met de eigenaars, ons enthousiaste team verder laten groeien en House of Entertainment mee laten evolueren als allround speler op de Belgische entertainmentmarkt.”