Fysieke versie Shaq Fu: A Legend Reborn krijgt ‘geheime’ dlc

woensdag 16 mei 2018 - 11:54

De eerste inlading van de game Shaq Fu: A Legend Reborn bevat geheime downloadable content. De verrassings-dlc moet er voorzorgen dat speelduur van de game wordt verlengd.

Shaq Fu: A Legend Reborn is het vervolg op Shaq Fu, een vechtspel met Shaquille O’Neal dat in 1994 verscheen en door veel gamers en critici wordt gezien als een van de slechtste games ooit gemaakt. Inmiddels wordt de titel gezien als camp en daarvan profiteert het vervolg. In Shaq Fu: A Legend Reborn keert de basketballegende terug en neemt hij het op tegen demonische celebrities om wraak te nemen. Shaquille O’Neal zal zelf zijn gamekarakter voorzien van een stem.

"Vanaf het moment dat pers en publiek aan de gang konden met de game tijdens recente expo’s en hands-on sessies, werd er fantastisch gereageerd op Shaq Fu: A Legend Reborn”, aldus Leo Zullo, managing director bij ontwikkelaar Wired Productions. “We wilden een fysieke versie van de game maken die bij de gamers blijft hangen in hun geheugen. Een tastbaar product dat inspeelt op hun behoefte van verzamelen. We kunnen niet wachten om hun reacties te zien als zij de doosjes openen en in aanraking komen met de extra content.”

In Nederland wordt Shaq Fu: A Legend Reborn op 5 juni uitgebracht door Mindscape.