FUGA opent kantoor in Milaan

dinsdag 13 maart 2018 - 13:53

Het Nederlandse bedrijf FUGA heeft zijn activiteiten uitgebreid naar Italië. Het distributieplatform en contentaggregator heeft in Milaan een kantoor geopend. 

De opening van het kantoor valt samen met het binnenhalen van verschillende Italiaanse klanten, zoals de labels Undamento, Ala Bianca en Hukapan. Het kantoor wordt gerund door managing director Lorenzo Grignani, en Massimo Reali is aangesteld als digital label and promotions manager.

Verder heeft FUGA in Amerika nieuwe cliënten geworven, waaronder het distributieplatform ReverbNation en het indielabel Mom + Pop Music. Het team in New York is aangevuld met de van Beatport afkomstige Gavin Pomerantz en technical account manager Daniel Komanoff. 

De internationale expansie is mogelijk doordat aandeelhouders in oktober zes miljoen euro hebben vrijgemaakt na een sterke periode van financiële groei. FUGA is in 2006 begonnen en levert het volledige spectrum aan digitale distributiediensten en contentmanagement van labels richting serviceproviders.