10.000 volgers voor Alle Mediavacatures in jaar tijd

vrijdag 09 maart 2018 - 12:56

Alle Mediavacatures heeft binnen een jaar meer dan 10.000 volgers. Dat heeft de vacature-community doen besluiten om de Mies Bouwman rotonde in Hilversum te adopteren.

“We zijn blij verrast door deze explosieve groei”, zegt Myrthe Scholten van Alle Mediavacatures. “Niet alleen omdat we steeds meer mensen bereiken die actief op zoek zijn naar een leuke baan, maar ook omdat meer en meer adverteerders ons weten te vinden en het aanbod daardoor steeds beter in balans is. We hadden een weddenschap afgesloten dat we bij 10.000 volgers binnen een jaar een rotonde zouden adopteren, dat is de Mies Bouwman rotonde bij het Mediapark in Hilversum geworden en daar zijn we supertrots op!”

Alle Mediavacatures is een advertentieplatform voor ‘alleen maar leuke’ vacatures in media-gerelateerde branches zoals radio, tv, online, muziek, fashion, cultuur, lifestyle en de creatieve industrie. De selectie is streng; vacatures die niet voldoen aan het DNA worden niet geplaatst. Met resultaat; het aantal pagina vind-ik-leuks groeit navenant mee en de reactieratio per vacature is hoog.

Alle Mediavacatures begon als extra service naast de dienstverlening van Born4Jobs, en is in hoog tempo uitgegroeid tot een vacature-community met al bijna 14k volgers op Facebook alleen al. Dit aantal groeit met gemiddeld 1000 volgers per maand.