Mysteryland maakt hostingpartners voor 2018-editie bekend

woensdag 14 februari 2018 - 11:47

Mysteryland, het grootste dancefestival van Nederland, heeft zijn hostingpartners bekend gemaakt voor 2018. Het driedaagse festival keert ook dit jaar terug naar het Floriade-terrein bij Amsterdam op 24, 25 en 26 augustus.

Traditiegetrouw zijn de Main Stage en de Q-dance stage de twee grootste van de 17 podia op Mysteryland. Het festival heeft voor deze editie de handen ineengeslagen met hostingpartners die de muzikale veelzijdigheid van het festival vertegenwoordigen.

Zo zal Hardwells label Revealed voor het eerst een eigen podium krijgen aan de Noordkant van het festivalterrein. Ook Sunnery James en Ryan Marciano krijgen voor het eerst een eigen podium.

Een andere belangrijke mijlpaal voor Mysteryland 2018 is de terugkeer van ‘s werelds bekendste trance-evenement. Trance Energy gaat een eigen podium inrichten. Aan de overkant van het meer heeft het trapduo Yellow Claw, oprichters van het label Barong Family, voor het eerst hun eigen podium. Verder krijgt Tony Junior een geheim podium en keert op de groene, beboste Zuidkant van het festivalterrein Sven Väths label Cocoon. Een podium verderop zal Jamie Jones zijn Paradise-party geven.

Het beruchte feest Thunderdome neemt met een eigen podium een volledig eiland over aan de Noordkant van het terrein gedurende beide festivaldagen. Kris Kross Amsterdam komt ook weer terug en slaat de handen ineen met Crazy Town om een eigen podium in te richten.