AH exclusieve verkoper extra tickets De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!

maandag 12 februari 2018 - 15:42

Voor het nieuwe evenement De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! zullen 20.000 extra tickets in de verkoop gaan. Deze worden exclusief bij Albert Heijn verkocht tijdens twee actieweken.

De 20.000 extra tickets voor De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! zijn vrijgekomen naar na productionele aanpassingen op alle drie de locaties. De reguliere 100.000 kaarten waren binnen een week verkocht. Reden voor de organisatie om versneld te kijken naar mogelijkheden om meer muziekliefhebbers toe te laten in Zwolle, Eindhoven en Amsterdam. De extra kaarten zullen exclusief worden verkocht via Albert Heijn. Dit gebeurt gedurende twee actieweken, waarvan de eerste deze week start met de aankoop van een krat Amstelbier.

David Lette, Marketing Directeur Amstel: “We zijn uiteraard zeer positief verrast door de succesvolle kaartverkoop. Onze teams zijn meteen gaan kijken of er nog ruimte op de festivalterreinen te creëren was waardoor we meer mensen kunnen toelaten. John Ewbank van The Flying Dutch vult aan: “Dat is gelukt en daar zijn we erg blij mee. Zo kunnen nog eens 20.000 extra mensen onze jubilea meevieren.”

Vanwege de jubilea van De Vrienden van Amstel LIVE! (20 jaar) en The Flying Dutch (5 jaar) zal op zaterdag 15 september een eenmalige editie van De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! plaatsvinden in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle.