BLØF op 15 december in Rotterdam Ahoy

vrijdag 09 februari 2018 - 13:29

BLØF keert terug met een concert in Rotterdam Ahoy. De band zal naast de grote hits ook de huidige nummer-1 hit Zoutelande spelen.

Bijna twintig jaar geleden stond BLØF voor het eerst in Ahoy, toen bij Vrienden van Amstel. Die show markeerde het startpunt van hun succesvolle carrière. In 2005 gaf de band voor het laatste een eigen concert in Rotterdam Ahoy.

Het concert van 10 maart in de Ziggo Dome is uitverkocht, en door de recente nummer 1-hit Zoutelande is er een enorme vraag naar kaarten om de band live te zien. Zanger Paskal Jakobsen: “Het voelt alsof we in onze tweede jeugd zitten. Het is geweldig om te merken dat zo veel mensen plezier hebben aan ons nieuwe album Aan en ons live willen zien. Daarom gaan we terug naar Rotterdam Ahoy, een zaal waar we veel mooie herinneringen aan hebben.”

BLØF is een van Nederlands meest succesvolle bands. Sinds hun oprichting in 1992 bracht de band twaalf studioalbums uit en sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs.