Nieuwe album van Jamai Loman verschijnt op 23 maart

dinsdag 09 januari 2018 - 12:34

Presentator en Idols-winaar Jamai Loman brengt deze maand zijn single Genoeg Te Doen uit. Het nummer is de voorloper van het nieuwe, gelijknamige album dat vanaf 23 maart verkrijgbaar is.

Genoeg Te Doen is het eerste album van Jamai Loman sinds hij 15 jaar geleden de finale van Idols won. Loman zegt hier zelf over: “Ik snap dat het beeld van toen nog bij veel mensen op het netvlies staat. Het was een bepalend moment voor mijn leven. Maar nu, 15 jaar later, is mijn leven totaal anders, realistischer. Ik ben nog steeds aan het ontdekken wie ik ben, maar ik weet wel wie ik wil zijn. Daarom voelt het zo goed om nu een album te maken, om zonder filters en ruis te kunnen schrijven wat ik voel.”

Voor dit album wilde Jamai onderzoeken wat hij wilde, waarover hij wilde zingen en hoe dat dan moest klinken. En met een lang gekoesterde ambitie: om zelf te achter de piano te gaan zitten en te schrijven, te componeren. Jamai zingt op het album in het Nederlands, “omdat dat de taal is waarin ik me het eerlijkst kan uitdrukken, waarin ik zelf geloof wat ik zing.”

Genoeg Te Doen wordt uitgebracht door Universal Music.