Vod-dienst New Faith Network van start gegaan

dinsdag 19 december 2017 - 12:09

De video-on-demand-markt is een nieuwe dienst rijker: New Faith Network. Dit vod-platform wil ‘gelovigen aanspreken die niet meer naar de kerk gaan, maar wel met vragen rondlopen aan God of over God’.

Het platform heeft een breed aanbod van eigen producties met en door Nederlandse sprekers, verrijkt met films, series en muziek. New Faith Network zegt gelovigen verdieping te bieden en laat mensen kennismaken met een positieve manier van het beleven van het geloof.

“Met dit platform bieden wij de Nederlandse Christenen een geheel nieuwe manier om in contact te komen en te blijven met het geloof. Met veel eigentijdse producties zijn we uniek in het medialandschap”, zegt mede-initiatiefnemer Hans Groeneveld in een verklaring.

Het platform heeft twee abonnementen. Met de gratis versie NFN-Basis hebben gebruikers toegang tot een groot deel van de video's op de website. Abonnees van NFN+ hebben toegang tot alle diensten en video's op het platform. Dit abonnement kost 9,95 euro per maand en er geldt een proefperiode van 14 dagen.