Eerste stemronde IJzeren Podiumdieren 2017 gestart

woensdag 15 november 2017 - 11:43

De eerste stemronde van de IJzeren Podiumdieren 2017 is geopend. Ook dit jaar kan er weer gestemd worden op het beste podium, festival, directeur, programmeur en marketeer van 2017. De uitreiking vindt plaats op zaterdag 20 januari 2018.

De IJzeren Podiumdieren zijn peer-to-peer prijzen, die jaarlijks worden uitgereikt tijdens Eurosonic Noorderslag, in Groningen. VNPF-leden kunnen stemmen tot en met 21 november op de longlist.

Na de eerste stemronde wordt aan de hand van een meeste-stemmen-gelden-principe een shortlist samengesteld met maximaal vier genomineerden per categorie.

Er kunnen ook nog steeds rookies genomineerd worden, die kans maken op de IJzeren Eierbal. De winnaar is een jong, gedreven talent en levert een duidelijk positieve bijdrage aan de live-popsector. Iedereen tot 27 jaar kan in aanmerking komen, mits werkzaam in de live-popsector. Het insturen van een nominatie en motivatie voor een kandidaat voor de IJzeren Eierbal kan tot en met 1 december, door te mailen naar info@vnpf.nl.