Eerste namen Noorderslag 2018 bekendgemaakt

woensdag 11 oktober 2017 - 08:45

Boef, Dakota, Equalz, Iguana Death Cult, Komodo, Korfbal, Roxeanne Hazes en Wulf zijn bevestigd voor ESNS (Eurosonic Noorderslag) 2018. Ze spelen zaterdag 20 januari met nog zo'n vijftig andere Nederlandse acts op Noorderslag.

Noorderslag is onderdeel van ESNS. Tijdens Eurosonic staat Groningen op 17, 18 en 19 januari in het teken van Europees muziektalent. Noorderslag vindt na Eurosonic plaats op zaterdag 20 januari in De Oosterpoort in Groningen.

ESNS (Eurosonic Noorderslag) is het platform voor en over Europese popmuziek. Overdag huisvest de conferentie meer dan 4000 muziekprofessionals. ’s Avonds vinden de showcasefestivals Eurosonic en Noorderslag plaats, waar ieder jaar meer dan 350 acts gepresenteerd worden aan zowel professionals als publiek. Verder worden er tijdens het evenement verschillende prijzen uitgereikt, naast de BV Popprijs zijn er uitreikingen van de European Border Breakers Awards, European Festival Awards, Buma Music Meets Tech Award en de Pop Media Prijs.

Ieder jaar wordt er één Europees land uitgelicht, tijdens ESNS 2018 ligt de focus op Denemarken.

Binnenkort wordt de voorverkoop datum voor de festivalkaarten van Eurosonic Noorderslag 2018 bekend gemaakt. Kaarten voor de ESNS Conference zijn verkrijgbaar via de website.