Brakke Grond ontvangt Gents label Moodfamily tijdens ADE

woensdag 11 oktober 2017 - 09:48

De Brakke Grond haalt tijdens Amsterdam Dance Event het Gentse label Moodfamily in huis. Dankzij een samenwerking met Poppunt en ADE treden verschillende artiesten van het label op in het Vlaamse Cultuurhuis aan de Nes, dat een van de festivalharten van het vijfdaagse evenement is. Door de komst van Moodfamily zijn er optredens van Stavroz, Harted en AMyn te zien.

Behalve gastheer voor Moodfamily is de Brakke Grond ook de locatie voor de Festival Hangout, ADE Sound Lab en afhaalpunt voor accreditaties. Moodfamily zal ook een prominente rol krijgen bij de activiteiten in het Cultuurhuis. Zo zullen verschillende medewerkers van het label plaatsnemen als jurylid bij demopitches, wordt de DJ-booth in de foyer het toneel voor Vlaams talent en treedt Moodfamily aan als jury bij de open call van Poppunt. Het label opent op woensdag zelf het Sound Lab met een showcase.

Amsterdam staat dit jaar vanaf woensdag 18 t/m zondag 22 oktober voor de 22ste keer in het teken van elektronische muziek tijdens Amsterdam Dance Event. Er zijn zo’n 2500 optredens te zien clubs, op ongeveer 140 podia, kelders en daken verspreid door de stad. Overdag vindt de conferentie plaats, met zo’n 500 sprekers en MusicTalks, Business Lounges, Network Drinks en ADE Live.