Destiny 2 trapt gamenajaar af in Melkweg

woensdag 06 september 2017 - 14:20

De hoofdstedelijke Melkweg stond dinsdagavond in het teken van de game Destiny 2. Daar werd om 0:00 uur het spel officieel gelanceerd.

Destiny 2 is ontwikkeld door Bungie. Dit langverwachte vervolg stuurt spelers op een reis door het universum om de mensheid van uitsterven te redden. Bungie CEO Pete Parsons: “Destiny is gemaakt om spelers samen te brengen en we zijn diep onder de indruk van de manier waarop de community’s onze werelden tot leven te wekken. Destiny 2 vertegenwoordigt de spirit, passie en energie van een geweldig team wereldbouwers hier bij Bungie, en de lancering is het hoogtepunt van onze jarenlange samenwerking met Activision om deze game naar miljoenen spelers over de hele wereld te brengen.”

Naast de game verschijnt ook een Destiny 2 – Game + Expansion Pass-bundel, de Destiny 2 – Digital Deluxe Edition met premium digitale content, de Limited Edition en de Collector’s Edition, met een draagbare Destiny 2–Frontier Bag, Expansion Pass, premium digitale content en een Collector’s Box met Cabal-thema.

De titel is vanaf vandaag verkrijgnaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Eerstgenoemde heeft tijdelijke exclusives waaronder een competitieve multiplayer map, een coöp-Strike voor drie spelers, een blauw-wit gekleurd schip, speciale uitrustingsets en een exclusief exotisch wapen.

Vanaf 24 oktober is Destiny 2 ook beschikbaar voor pc.