Programma Congres Podia & Festivals compleet

woensdag 23 augustus 2017 - 10:43

Het programma voor het Congres Podia & Festivals is compleet. Er zijn 56 deelsessies te bezoeken over verschillende thema’s in de podium- en festivalwereld. Het congres wordt georganiseerd op 13 september in TivoliVredenburg te Utrecht.

Alle stakeholders in de live muzieksector gaan op woensdag 13 september met elkaar in gesprek over onder meer het toekomstige cultuurbeleid, diversiteit in programmering en personeelsbeleid, het festivallandschap anno 2017, muziekeducatie, veiligheidsissues en succesvol social mediagebruik. De ACM komt uitleggen hoe het zit met ticketprijzen, er wordt gedebatteerd over de arbeidsmarkt en de blockchain ontbreekt natuurlijk niet.

Keynote speaker Robert Palmer (UK) zal spreken over hoe je je stad op de kaart zet met behulp van podium- en festivalcultuur. Palmer was onder meer directeur Democratic Governance, Culture and Diversity bij de Raad van Europa, consultant aangaande steden en cultuur voor de Europese Commissie en intendant/directeur van de Culturele Hoofdsteden van Europa Brussel (2000) en Glasgow (1990).

Congres Podia & Festivals wordt georganiseerd door deVNPF en TivoliVredenburg. Het blokkenschema is hier te vinden. Inschrijven kan via deze link.