Alex Vargas toegevoegd aan line-up 7 Layers Festival

woensdag 23 augustus 2017 - 10:21

De Deense Alex Vargas is toegevoegd aan de line-up van 7 Layers Festival, dat op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober plaatsvindt in Amsterdam.

Eerder werden onder meer Justin Nozuka, Lisa Hannigan, Seafret, Lucy Rose en Luke Sital-Singh voor het singer-songwriterfestival bevestigd. Weekendkaarten zijn reeds uitverkocht. Er zijn wel nog dagkaarten te koop via www.paradiso.nl.

Festivalorganisator Dotan: “Alex Vargas is het perfecte voorbeeld waarom 7 Layers gestart is: het introduceren van nieuwe artiesten aan een groter publiek. Het is waanzinnig om te zien waar Alex nu staat en zijn stem weet mij keer op keer weer te raken. Ik ben heel trots dat hij op 1 oktober een akoestisch solo-optreden doet en daarmee terugkeert naar zijn kern als singer-songwriter.”

Met bijna veertig singer-songwriters of het affiche, verspreid over twee dagen en podia als Paradiso, De Duif, de Vondelkerk en People’s Place, komen liefhebbers van het genre aan hun trekken op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober. De line-up van de tweede editie van 7 Layers Festival bestaat uit veel artiesten die nog nooit op Nederlandse bodem speelden of hier nog amper bekend zijn.

Op zaterdag staan Seafret, Isaac Gracie, Mahalia, Charlie Cunningham, Jordan Klassen, Allman Brown, Rosie Carney, Billie Marten, Sara Hartman, Siv Jakobsen, Lewis Watson, Dustin Tebbutt, Mani Orrason, Daudi Matsiko, Westerman, Elias, Syml, Toby Johnson en Jade Bird op het programma.

Een dag later spelen Alex Vargas, Justin Nozuka, Lisa Hannigan, Lucy Rose, Jordan Mackampa, Luke Sital-Singh, Alice Phoebe Lou, Dean Lewis, Saint Sister, I Am Oak, Ciaran Lavery, Lisa Mitchell, Joseph & Maia, Dustin Tebbutt, Tamino, L.A. Salami, George Ogilvie, Blanco White, Adna en John Smith op het festival. Ook wordt op zondag een documentaire van Lucy Rose getoond, gevolgd door een optreden van de zangeres. Hiervoor zijn aparte kaarten te koop.