Viagogo betaalt meer dan 100.000 pond terug aan ontevreden klanten

woensdag 09 augustus 2017 - 09:56

De FanFair Alliance en Victim Of Viagogo hebben samengewerkt om ontevreden klanten te helpen hun geld terug te krijgen van Viagogo. Volgens de belangenorganisatie is er meer dan 100.000 pond terugbetaald.

Victim Of Viagogo werd opgericht door Claire Turnham nadat ze 1.150 pond te veel moest betalen voor concertkaarten van Ed Sheeran bij Viagogo. Ze vocht de zaak succesvol aan en helpt nu consumenten die ook slachtoffer zijn geworden van de secondary ticketing site. De FanFair Alliance zocht na het horen van dit initiatief de samenwerking op met Victim Of Viagogo.

Volgens de FanFair Alliance werd in minder dan een maand 45.000 pond terugbetaald. De secondary ticketing site kwam onder druk te staan na een uitzending van het BBC-programma Watchdog. Daarin kwamen veel consumenten aan het woord die zeiden gedupeerd te zijn door Viagogo.

Vorig maand was er ook al commotie rondom Viagogo. Ed Sheeran maakte 10.000 tickets ongeldig van zijn aankomende Britse tournee. Van de meer dan een miljoen verkochte tickets is tien procent terecht gekomen op secondary ticketingsites, en met name Viagogo.