Ziggo Dome viert eerste jubileum met twee shows van Marco Borsato

dinsdag 09 mei 2017 - 08:46

In juni bestaat Ziggo Dome vijf jaar. Deze mijlpaal wordt gevierd met twee concerten van Marco Borsato, vijf jaar nadat de concerthal door hem werd geopend.

Om het vijfjarige bestaan van Ziggo Dome te vieren geeft Marco Borsato op 23 en 24 juni twee jubileumconcerten. Borsato was in 2012 de eerste artiest die optrad in Ziggo Dome. Tijdens de twee concerten nodigt de zanger bekende bevriende artiesten uit om samen met hem dit jubileum te vieren. Met de optredens op 23 en 24 juni wordt het de twintigste keer dat hij in de Ziggo Dome optreedt.

Marco Borsato: "Voor mij is de Ziggo Dome een bijzondere plek waar ik met deze speciale concerten nu voor de twintigste keer mag staan. De Ziggo Dome heeft de meest moderne technieken in huis, als bezoeker ervaar je dat er alles aan gedaan is van deze concertzaal een locatie te maken waar zowel artiest als publiek zich helemaal thuis voelt. Ik mag nu voor de twintigste keer in Ziggo Dome entertainment bieden in zijn puurste vorm en ik ben er trots op dat ik dit unieke jubileum samen met mijn fans kan delen en vieren."

Danny Damman, directeur Commerciële Zaken, Ziggo Dome: "Het begon met een droom en een visie, en nu vijf jaar later behoren we tot de top binnen de concertlocaties wereldwijd. Het is ongekend hoe snel dat is gegaan. Deze concerten van Marco Borsato sluiten een mooie periode af waar wij enorm trots op zijn, maar wij kijken ook uit naar een veelbelovende toekomst. We zijn tenslotte pas vijf jaar oud."