Eurosonic Noorderslag-conferentie verkoopt uit

vrijdag 17 januari 2014 - 15:16

De vierdaagse Eurosonic Noorderslag 2014-conferentie is op derde dag volledig uitverkocht. Net als vorig jaar zijn er 3.250 nationale en internationale muziekprofessionals in de Groningse Oosterpoort neergestreken.

Voor het eerst in de conferentiegeschiedenis zullen er voor de conferentie nog enkele registraties voor het conferentieprogramma op zaterdag beschikbaar komen. Deze passen à 150 euro geven toegang tot het conferentieprogramma op zaterdag en tot het Noorderslag festival, zaterdagavond in De Oosterpoort.

Het  conferentieprogramma van Eurosonic Noorderslag is, net als het publiek toegankelijke festival, de afgelopen edities steevast uitverkocht. Onder de ruim 3.200 bezoekers zijn zo’n 400 afgevaardigden van internationale festivals.

Eurosonic Noorderslag presenteert showcase-optredens door meer dan 300 artiesten en een conferentieprogramma met 150 panels, keynote sprekers, interviews, workshops, pitches, feestjes en vergaderingen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van muziek, media en interactive.

Zaterdag 18 januari worden tijdens Eurosonic Noorderslag de IJzeren Podiumdieren uitgereikt, de vakprijzen voor de poppodium en -festival industrie, worden de financiële resultaten van de export van Nederlandse populaire muziek over 2012 bekendgemaakt en wordt ‘s avonds de Popprijs uitgereikt. 

Conferentiebezoeker van #ESNS14? In de goodiebag zit onder meer de EB Festivalguide (completer dan ooit) en de vernieuwde EB Live.