Disclaimer

Hoewel Entertainment Business de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht neemt bij de samenstelling van de op deze website verstrekte informatie, kunnen wij niet garanderen dat deze informatie altijd volledig, juist of compleet is. Evenmin garanderen wij dat het gebruik ervan leidt tot de juiste resultaten of dat de informatie geschikt is voor specifieke doeleinden. Ook kan Entertainment Business niet garanderen dat het gebruik van de informatie op deze website geen inbreuk maakt op de rechten van derden. In geen geval is Entertainment Business of haar uitgever aansprakelijk voor welke schade dan ook, direct of indirect, die op enige wijze ontstaat door en/of voortvloeit uit het gebruik van de (informatie op de) website.
Een aantal hyperlinks op deze website leidt naar websites die door derden worden onderhouden en waarover Entertainment Business geen zeggenschap heeft. Entertainment Business geeft geen enkele garantie met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de informatie op deze websites. De aanwezigheid van hyperlinks naar websites van derden betekent niet dat wij de inhoud daarvan sponsoren of onderschrijven.

De informatie op deze website kan op elk moment door de redactie of uitgever worden gewijzigd. Mocht u vanwege de informatie op de website vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.