Adverteren bij Entertainment Business

Entertainment Business bereikt met de dagelijkse elektronische nieuwsbrief, de website, het maandelijkse magazine en de evenementen alle professionals die actief opereren in de home entertainmentbranche in de hoofdsegmenten muziek, film en games. Door het multimediale platform Entertainment Business onderdeel te maken van uw commerciële marketingcommunicatiebeleid, bent u gegarandeerd van het meest optimale bereik onder professionals actief op het gebied van productie, distributie, marketing en verkoop van home entertainmentproducten. In fysieke en digitale vorm.

Het bereik van zowel het magazine als de e-mailnieuwsbrief en de website heeft een hoge kwalitatieve waarde. Alle belangrijke beslissers worden bereikt en met een meeleesfactor van 4,8 ontgaat de vakuitgave niemand in de entertainmentbranche.

Info/tariefkaart 2017
De nieuwe infotariefkaart van zowel EB als EB Live zijn te verkrijgen door te mailen naar sales@imediate.nl of contact op te nemen met de salesafdeling via 035 646 5800. 

Entertainment Business magazine
Het magazine verschijnt twaalf maal per jaar in een oplage van ruim 2.500 exemplaren. Cruciaal in het bereik van het magazine zijn de collectieve abonnementen met alle relevante home-entertainmentretailorganisaties. Daarmee bereikt Entertainment Business elke maand bijna 1.000 winkelvloeren in de Benelux. Daarnaast ontvangen meer dan 100 mediaredacties het magazine en de nieuwsbrief, waarmee Entertainment Business indirect de nodige invloed uitoefent op de redactuionele agenda's van uiteenlopende vak- en consumentenpublicaties. 

Entertainment Business nieuwsbrief
Verschijnt elke werkdag om 15:00 uur.

www.entertainmentbusiness.nl
Het onlineplatform wordt dagelijks geactualiseerd; ook voor banners en buttons is dit mogelijk.

EB Festival Guide
Verschijnt jaarlijks begin januari in een oplage van ruim 7.500 stuks en bevat een overzicht van alle popmuziekfestivals in de Benelux en de belangrijkste Europese festivals.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over mogelijkheden en tarieven, neem dan contact op met de salesafdeling van iMediate (sales@imediate.nl/035 646 5800):