Adverteren bij Entertainment Business

Entertainment Business bereikt met de dagelijkse nieuwsbrief, de website, het maandelijkse magazine en de evenementen alle professionals die actief opereren in de home entertainmentbranche in de hoofdsegmenten muziek, film en games. Door het multimediale platform Entertainment Business onderdeel te maken van uw commerciƫle marketingcommunicatiebeleid, bent u gegarandeerd van het meest optimale bereik onder professionals actief op het gebied van productie, distributie, marketing en verkoop van home entertainmentproducten. In fysieke en digitale vorm.

Info/tariefkaart 2018
De nieuwe infotariefkaart van zowel EB, als EB Live kun je hier downloaden:

- EB Infosheet 2018
- EB Live Infosheet 2018

Voor meer informatie, neem contact opmet de salesafdeling via 035 646 5800 of sales@imediate.nl

Entertainment Business
Entertainment Business verschijnt zesmaal per jaar in een oplage van ruim 2.500 exemplaren. Cruciaal in het bereik van het magazine zijn de collectieve abonnementen met alle relevante home-entertainmentretailorganisaties. Daarmee bereikt Entertainment Business elke maand bijna 1.000 winkelvloeren in de Benelux. Daarnaast ontvangen meer dan 100 mediaredacties het magazine en de nieuwsbrief, waarmee Entertainment Business indirect de nodige invloed uitoefent op de redactionele agenda's van uiteenlopende vak- en consumentenpublicaties. 

EB Live
EB Live is de multimediale vakuitgave voor en van de live-entertainmentindustrie en bericht over nationale en internationale ontwikkelingen op alle mogelijke interessegebieden van deze branche. Voorgaande uitgave verschijnt zesmaal per jaar als onderdeel van vaktitel Entertainment Business, met in totaal twaalf magazines per jaar, een online portal, sociale kanalen en een dagelijkse nieuwsbrief.

Entertainment Business nieuwsbrief
Verschijnt elke werkdag om 15:00 uur.

Live Nieuwsbrief
Verschijnt elke woensdag om 11:00 uur..

www.entertainmentbusiness.nl
Het onlineplatform wordt dagelijks geactualiseerd; voor advertentiemogelijkheden zie onze bovenstaande EB infosheet.

EB Festival Guide
Verschijnt jaarlijks begin januari in een oplage van ruim 7.500 stuks en bevat een overzicht van alle popmuziekfestivals in de Benelux en de belangrijkste Europese festivals. Als onderdeel van de vakuitgave Entertainment Business bevat de EB Festival Guide uitgebreide informatie over alle relevante populaire muziekfestivals in de Benelux en een overzicht van alle belangrijke Europese festivals. Het aantal in de gids opgenomen festivals is wederom uitgebreid, in totaal zijn er ruim 1000 festivals opgenomen. Daarmee is de EB Festival Guide 2018 opnieuw de compleetste en omvangrijkste festivalgids van de Benelux.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over mogelijkheden en tarieven, neem dan contact op met de salesafdeling van iMediate (sales@imediate.nl/035 646 5800):